Slagerij Marco Ridder
Advertorial Winkels

Slagerij Marco Ridder bezorgt nu ook bij jou thuis!

Bij Slagerij Marco Ridder vind je vlees van de hoogste kwaliteit, de lekkerste dagverse maaltijden en de heerlijkste broodjes. Maar wat als je vanwege het coronavirus niet meer de deur uit kan of wil? Dan laat je jouw bestelling gewoon thuisbezorgen!

De maatregelen rondom de huidige situatie met het coronavirus zijn ingrijpend. Daarom is Slagerij Marco Ridder ook genoodzaakt diverse maatregelen te nemen. Het team is bijvoorbeeld extra alert op het aantal mensen in de winkel. “Er zijn maximaal vier klanten tegelijkertijd toegestaan in de winkel. Ook houden we er rekening mee dat er voldoende afstand is tussen de klanten en het personeel”, laat Marco Ridder weten.

Omdat niet alle klanten naar de winkel kunnen komen, heeft de slagerij besloten om naar de klant toe te komen. “Wij bieden nu ook een bezorgservice aan. Dit geldt voor al onze producten. Of je nu onze authentieke gehaktballen wilt proeven of een heerlijke dagverse maaltijd in huis wilt halen, we bezorgen het allemaal! En als klanten het liever in de winkel op komen halen is dat uiteraard ook geen probleem.”

Wil je een bestelling plaatsen? Mail dan naar info@slagerridderalphen.nl. Slagerij Marco Ridder bezorgt de producten dan de volgende dag bij jou thuis. Betalen kan met PIN.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 13:05

ROMEINEN De kade

Het Romeinse castellum in Alphen aan den Rijn, Albaniana, is gebouwd langs de oever van de rivier de Rijn. In de Romeinse tijd was de Oude Rijn de snelstromende hoofdstroom in de delta van de machtige rivier.

Calamiteiten vandaag 12:27

Omgewaaide boom verspert rijbaan

Op zondagochtend 29 maart is er een boom omgewaaid op de Zegerbaan (N207) bij Alphen. De brandweer heeft de boom inmiddels opgeruimd. 

Overige vandaag 10:01

Luisterlijn Rijnwoude in het leven geroepen

Voor veel mensen betekenen de coronamaatregelen veel minder bewegingsvrijheid en veel minder bezoek. Dat is moeilijk, want je mist een kletspraatje of een luisterend oor. Onder het motto 'Elkaar ondersteunen, zo doen we dat in Rijnwoude' is vorige week de Luisterlijn Rijnwoude gestart.

Overige gisteren 15:10

Help Maarten naar huis

De afgelopen weken is de hele wereld in de ban geraakt van het coronavirus. Voor veel mensen staat de wereld even stil. Voor Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, was dit al even het geval. Hij liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk.

Coronavirus in Alphen gisteren 14:08

Nieuwe coronabesmettingen, totaal 35 in Alphen

Voor de vijfde dag op rij zijn er nieuwe coronabesmettingen gemeld in de gemeente Alphen. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen staat nu op 35.