Woonforte

SP Alphen aan den Rijn wil geen huurverhoging

Woonforte heeft voor alle huurders de gebruikelijke jaarlijkse huurverhoging aangekondigd. De SP is het hier niet mee eens. Daarom is er een brief uitgegaan naar Monique Brewster, directeur van de woningcorporatie.

Volgens de SP Alphen aan den Rijn had vorig jaar 50 procent van de huurders moeite met het betalen van de huur. Nu de coronacrisis met alle economische gevolgen daar nog eens overheen komt, denkt de lokale politieke partij dat de sociale huurders nu geen lastenverzwaring moeten krijgen.

Iris van de Kolk, fractievoorzitter van de Alphense SP, vraagt dan ook in een brief aan de directeur van Woonforte, Monique Brewster, om dit jaar geen huurverhoging door te voeren. "Een aantal andere corporaties stelt de huurverhoging in ieder geval uit tot oktober. Wij hopen dat u besluit om de huurverhogingen geheel van tafel te vegen dit jaar."


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Bekende Alphenaren in de stoel bij Gilbert gisteren 15:46

Viviënne Winkelaar in de stoel bij Gilbert: highlights en ondernemen in coronatijd

Elke maand zit er bij kapper Gilbert van Coiffures Gilbert een bekende Alphenaar in de stoel. Tijdens het knippen vraagt hij hen het hemd van het lijf. Dit keer de Alphense onderneemster Viviënne Winkelaar, die Bij Hen, de Schaapskooi en Snackbar de Pieper runt.

Romeinen gisteren 12:05

ROMEINEN Bronzen steelpan

Romeins voedsel lijkt op dat van ons. Ook de manier om voedsel te bereiden lijkt op die van ons. Eigenlijk is het natuurlijk andersom. Dus het bereiden gaat net als toen nog steeds in een oven, op het vuur en in een pan. Al koken wij niet meer in een bronzen steelpan.

Algemeen 24 okt. 2020 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!