Advertorial Overige

Steun Melissa voor Kika

Op 1 maart 2020 loopt Melissa Mulder de marathon van Tokyo om geld in te zamelen voor Kika. Ook in 2020 sponsoren All4finance en All4houses haar op weg naar succes.

Vorig jaar ging Melissa’s hardloopdroom in vervulling en liep zij de marathon in New York. Dit jaar loopt ze opnieuw de marathon, dit keer in Tokyo, allemaal om het goede doel Kika te steunen. “Rennen voor een goed doel voelt extra goed. Het levert écht wat op!” vertelt Melissa. Melissa haalt sponsorgeld op voor haar hardloopdroom door leuke feestjes en evenementen te organiseren. Denk aan wijnproeverijen en sportevenementen. Dit doet zij allemaal om het goede doel Kika te steunen. Op 14 december is er in samenwerking met The Round Table een pubquiz georganiseerd waarbij er maar liefst € 1500 is ingezameld. De totale stand bedraagt nu € 5250.

Voorbereidingen
De voorbereidingen lopen goed. Deze maand liep Melissa spontaan de halve marathon van Egmond. "Op zaterdagavond zag ik dat de volgende dag de halve van Egmond (21 km) plaats zou vinden. Toen heb ik een startnummer van 'Steffie' uit Amstelveen overgekocht en zo kon ik spontaan nog meedoen aan deze mooie zware run!"

Deze 21,5 km begon met een pittige 7 km over het strand met windkracht 6. “Verder was het een mooie run door de duinen. Uiteindelijk kwam ik over de finish met een tijd van 2.00 uur. Daar was ik heel tevreden mee”, vertelt Melissa. De komende tijd gaat zij de duurlopen uitbouwen tot 30 km. Op 9 februari doe ze mee met de groeten uit Schoorlrun, een afstand van 30 km. Daarna is ze helemaal klaar voor Tokyo.

Wil je Melissa steunen en daarmee ook het goede doel Kika steunen? Dan kan tot en met woensdag 29 januari via deze website.

All4finance en All4houses steunen Melissa al jaren. Dit jaar sponsoren zij haar opnieuw voor de marathon in Tokyo.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 10:55

Leren op Basisschool De Windroos wordt nog leuker

Alle leerlingen van basisschool De Windroos hebben vanaf maandag 17 februari de beschikking over hinkel- en springpaden in de gangen van hun school. Maandagochtend heeft wethouder Gert-Jan Schotanus van Onderwijs en Sport op De Windroos aan de Zaalbergstraat, het startsein gegeven voor de beweegpaden en bewegend leren voor alle leerlingen.

Advertorial Algemeen vandaag 10:15

Plezier van kleine stapjes vooruitgang

Voor team statushouders is geen dag hetzelfde. Samen zorgen zij ervoor dat statushouders de weg in de buurt beter weten te vinden, taalles krijgen en zich vooral veilig voelen. Daarbij werken zij samen  met andere organisaties. De begeleiding is intensief. Geduld is een belangrijke factor voor het goed uitvoeren van het werk.

Calamiteiten vandaag 09:24

Politie houdt verdachten aan voor drugshandel, shishalounge gesloten

Op maandag 17 en dinsdag 18 februari heeft de politie zeven verdachten aangehouden in Alphen aan den Rijn. Dit vanwege een onderzoek naar drugshandel, witwassen en deelname aan een criminele organisatie. In verband met het onderzoek is shishalounge Meet & Greet voorlopig gesloten.

Sport vandaag 08:37

Mark Glissenaar nieuwe hoofdtrainer KV Tempo

Mark Glissenaar is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Tempo. De 41-jarige inwoner van Moordrecht heeft momenteel Excelsior uit Delft onder zijn hoede. 

Politiek gisteren 18:01

Bouwen in de Gnephoekpolder is lange termijn planning

De provincie Zuid-Holland is tegen nieuwbouw in de Gnephoek. Daarnaast zijn aan de zuidrand bedrijven gevestigd die niet zomaar kunnen verhuizen. Bovendien is de gemeente  geen grondeigenaar. Op de lange termijn is de Gnephoekpolder echter de ideale locatie voor een nieuwe woonwijk aan de rand van Alphen-Stad.

Politiek gisteren 17:09

Twee inwoners uit Alphen de dupe van kinderopvangtoeslag affaire

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er ook in Alphen aan den Rijn slachtoffers zijn van de kinderopvangtoeslagen affaire. SP had hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Uit de antwoorden blijkt dat recentelijk twee inwoners uit Alphen zich hierover bij de gemeente hebben gemeld.