Advertorial Overige

Steun Melissa voor Kika

Op 1 maart 2020 loopt Melissa Mulder de marathon van Tokyo om geld in te zamelen voor Kika. Ook in 2020 sponsoren All4finance en All4houses haar op weg naar succes.

Vorig jaar ging Melissa’s hardloopdroom in vervulling en liep zij de marathon in New York. Dit jaar loopt ze opnieuw de marathon, dit keer in Tokyo, allemaal om het goede doel Kika te steunen. “Rennen voor een goed doel voelt extra goed. Het levert écht wat op!” vertelt Melissa. Melissa haalt sponsorgeld op voor haar hardloopdroom door leuke feestjes en evenementen te organiseren. Denk aan wijnproeverijen en sportevenementen. Dit doet zij allemaal om het goede doel Kika te steunen. Op 14 december is er in samenwerking met The Round Table een pubquiz georganiseerd waarbij er maar liefst € 1500 is ingezameld. De totale stand bedraagt nu € 5250.

Voorbereidingen
De voorbereidingen lopen goed. Deze maand liep Melissa spontaan de halve marathon van Egmond. "Op zaterdagavond zag ik dat de volgende dag de halve van Egmond (21 km) plaats zou vinden. Toen heb ik een startnummer van 'Steffie' uit Amstelveen overgekocht en zo kon ik spontaan nog meedoen aan deze mooie zware run!"

Deze 21,5 km begon met een pittige 7 km over het strand met windkracht 6. “Verder was het een mooie run door de duinen. Uiteindelijk kwam ik over de finish met een tijd van 2.00 uur. Daar was ik heel tevreden mee”, vertelt Melissa. De komende tijd gaat zij de duurlopen uitbouwen tot 30 km. Op 9 februari doe ze mee met de groeten uit Schoorlrun, een afstand van 30 km. Daarna is ze helemaal klaar voor Tokyo.

Wil je Melissa steunen en daarmee ook het goede doel Kika steunen? Dan kan tot en met woensdag 29 januari via deze website.

All4finance en All4houses steunen Melissa al jaren. Dit jaar sponsoren zij haar opnieuw voor de marathon in Tokyo.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.