Advertorial Evenementen

The Home Factory bezoekt vakbeurzen (en keert enthousiast terug!)

Op woensdag 17 januari hebben wij de meubelbeurs Imm Cologne/Living Kitchen in Keulen bezocht; een walhalla voor iedereen die de keuken een hoofdrol toebedeelt in het interieur.

Innovatief materiaal
Veel keukenzaken laten zich inspireren door de nieuwe kleuren van Fenix-Arpa. Dit relatief nieuwe materiaal hebben wij al een tijdje op kantoor en wij passen het veelvuldig toe in maatwerk oplossingen. Het heeft een extreem matte finish en een anti-vingerafdruklaag, waardoor ook de keukenfabrikanten dit materiaal nu enthousiast omarmen.

Warme kleuren
Op de beurs werd duidelijk dat zij ook de kleuren uit deze lijn aanhouden. We zagen veel keukens in donkergroen, steenrood, zwart, grijs en zelfs in matte goudtinten. Gecombineerd met natuursteen, zoals marmer, krijg je dan de prachtigste uitvoeringen. Ook de kranen en spoelbakken gaan mee in deze laatste woontrend, met een ruime keuze in kleur- en materiaalvarianten met roze of gouden accenten. Dat geeft een luxe, warme uitstraling, maar voor wie dat wat teveel van het goede is, zagen we ook veel matte zwarte varianten.

Opvallend is dat apparatuurleveranciers aansluiten op deze kleurrijke trends. Zo kun je bij Bora het rooster van de afzuiging in kleur kiezen. Zelfs de lichtoplossingen – in menige keuken een karige sluitpost – zijn warm van kleur en ook dimbaar.

Keuken als sfeermaker
Als ontwerpers worden we erg enthousiast van dit soort verbeteringen, omdat de keuken niet meer alleen als functionele ruimte wordt gezien, maar ook als sfeermaker. In die trend past bijvoorbeeld ook de oplossing waarbij de kookplaat onder een keramisch werkblad wordt verwerkt en dus uit het zicht verdwijnt. Gecombineerd met sfeervolle interieurmaterialen, een persoonlijke aankleding en een goede styling groeit de keukenruimte uit tot een echt ontmoetingspunt in huis. Dat juichen wij natuurlijk toe: de ruimte verdient net zoveel aandacht als de keuken zelf!

Glansrol
Ben jij eigenlijk wel klaar met jouw standaard keukenblok en wil je een mooie, creatieve en persoonlijke keuken? Een keuken die past in het gehele interieur en die op maat voor jou gemaakt kan worden? Een droomkeuken die The Home Factory samenstelt met de meest fantastische materialen en kleuren? Bij The Home Factory maken we een totaalconcept voor jouw interieur, waarin de keuken eindelijk de glansrol speelt die haar toekomt.


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!