De Thermen2
Advertorial Evenementen

Thermen2 werkt samen met stichting TuTu tijdens zwemvierdaagse: kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop voor de jaarlijkse zwem4daagse van 19 tot en met 24 september is van start gegaan. Deelnemers kunnen in die week vier keer banen komen zwemmen in zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn. Wanneer je vier dagen hebt gezwommen ontvang je een medaille. De Zwem4daagse staat garant voor vier dagen feest! 

Tijdens de zwem4daagse mag je vier van de vijf dagen komen zwemmen (één dag is een inhaal dag). Volwassenen doen per dag 24 baantjes en kinderen tot 12 doen per dag 12 baantjes. Ook kinderen zonder zwemdiploma mogen deelnemen samen met een volwassene in het bezit van een zwemdiploma.

Dit jaar werkt de Thermen2 samen met stichting TuTu. Stichting TuTu heeft als missie om ongeneeslijk zieke ouders te helpen bij het maken van tastbare en blijvende herinneringen met en voor hun kinderen. Dit doen ze door wensgezinnen te koppelen aan bestaande initiatieven of door wensen op maat in te vullen. Zo helpen ze herinneringen te maken voor later. Want later is nu.

Meedoen?

Inschrijven kan online via de www.dethermen2.nl of in beide zwembaden bij de gastenservice.

Zwemmen kan op:
Maandag 19 september tussen 18:30 en 20:00 uur
Dinsdag 20 september tussen 18:30 en 20:00 uur
Donderdag 22 september tussen 18:30 en 20:00 uur
Vrijdag 23 september tussen 18:30 en 20:00 uur
Zaterdag 24 september tussen 14:00 en 16:00 uur

Woensdag 21 september is er jaarmarkt en is het zwembad gesloten, op deze dag is er dan ook geen Zwem4daagse.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.