Josh Walet

Toch wél mondkapjesplicht op vaccinatielocaties

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het dragen op vaccinatielocaties en pop-up vaccinatielocaties nog steeds verplicht. 

GGD Hollands Midden besloot dinsdag om de mondkapjesplicht af te schaffen voor de vaccinatielocaties en pop-up vaccinatielocaties. "De processen zijn echter volledig gescheiden en we zien dat we de mondkapjesplicht hier veilig kunnen laten vervallen. Wil je als bezoeker nog wel een mondkapje dragen, dan mag dat natuurlijk", aldus GGD Hollands Midden.

Nu komt GGD Hollands Midden met een rectificatie: "In tegenstelling tot eerdere berichtgeving handhaaft de GGD Hollands Midden de verplichting tot het dragen van mondkapjes op de vaste vaccinatielocaties en de pop-up vaccinatielocaties. De mondkapjesplicht geldt zowel voor bezoekers als medewerkers. We volgen hiermee het landelijke beleid voor vaccinatie- en testlocaties van GGD’en en trekken daarmee één lijn. De mondkapjesplicht op de testlocaties bleef al onveranderd."

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.