De Thermen2
Advertorial Overige

Traditie: Hondenplons in buitenbad van zwembad De Hoorn

Om het buitenseizoen definitief af te sluiten, organiseert De Thermen 2 ook dit jaar weer de traditionele Hondenplons in het buitenbad van zwembad De Hoorn.

De Hondenplons is op zondag 4 oktober van 12:00 tot 14:00 uur. Baasjes mogen samen met de hond een uur het water in. De opbrengst van de Hondenplons is bestemd voor een goed doel. Alphenaren mogen tot 25 september een goed doel aandragen via pr@dethermen2.nl. Uit alle inzendingen worden er twee gekozen waar via Facebook op gestemd kan worden.

De kosten voor deelname bedragen € 2 per persoon. Honden zwemmen gratis.

Informatie over de Alphense zwembaden staat op www.dethermen2.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.