Winkelcentrum De Baronie
Advertorial Evenement

Uitnodiging 10-jarig jubileumfeest Winkelcentrum De Baronie

Op zaterdag 25 mei is het feest op Winkelcentrum De Baronie want we vieren het 10-jarig jubileum van Winkelcentrum De Baronie en jij bent uitgenodigd. Jong en oud kunnen deze dag van 11:00 tot 16:00 uur genieten van verschillende optredens en leuke activiteiten.

Programma 10-jarig jubileumfeest

Voor deze dag hebben we een leuk programma samengesteld voor iedereen. Benieuwd naar het programma? Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leukste acties.

Oude roem in ere hersteld

De Cacao- en Chocoladefabriek Baronie verliet Alphen aan den Rijn in 2001, na 47 glorieuze jaren van productiviteit en gebiedsontwikkeling. In 1954 stond de nieuwe fabriek in een - toen nog – lege polder. De woningen er omheen, de bedrijven en zelfs de haven moesten nog aangelegd worden.

De Chocoladefabriek heeft Alphen aan den Rijn voorgoed veranderd: dankzij de werkgelegenheid groeide het inwonersaantal en Alphen staat nu nog steeds op de kaart als het gaat om bedrijvigheid. Oudere Alphenaren zullen zich vooral de geur van chocolade die dagelijks om het karakteristieke gebouw hing met plezier herinneren

Baronie 10 jaar

Sinds de officiële opening op 5 april 2014 is Winkelcentrum De Baronie niet meer weg te denken uit Alphen aan den Rijn. We vieren dit jaar het 10-jarige Jubileum en dat willen we graag vieren we met alle trouwe bezoekers. Gemak, vers en voordelig! Daar staat Winkelcentrum De Baronie om bekend.

Over Winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Dönner Place, Bakker van Maanen, Chocolatier Martinez, Cuts & Colours, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Sportcity, Hoogvliet, Johnny’s Burger, Kruidvat, Lidl, De Beren, Lunchroom Jaffna, Loempiakraam Nguyen Nguyen, Luxury Hair cut, Primera, Baronie Telecom, Shabu Shabu, Shabu To Go, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste anderhalf uur is het gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie over Winkelcentrum De Baronie op de website, Facebook of Instagram.


Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater gisteren 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!

Werken gisteren 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.