Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: “Ik heb spierpijn na het gebruik van die apparaten”

Mitchell en Stefan bereiden zich voor op de 20 van Alphen. Dit weekend gaat het tweetal voor het eerst samen trainen. Maar hoe fit zijn ze, na de zeventiende week training?

Mitchell heeft, na een zware week, de smaak nu weer te pakken. “Ik zit na de zomervakantie weer in het oude patroon. En dan bedoel ik niet het patroon van afgelopen januari, maar dat van afgelopen juni. Drie keer per week hardlopen en één keer per week sporten in de sportschool. Dat sportschool sporten is wel weer even wat anders dan hardlopen. Dat merk ik wel aan de spierpijn na het gebruik van die apparaten. Maar het is ook wel lekker. We gaan in ieder geval lekker door!”

Stefan vertelt: “Na mijn verkoudheid was ik dit weekend even bang dat ik de afstanden niet meer vol zou houden, maar eigenlijk ging dat best goed. Ik loop nu met veel gemak een half uur, met iets minder gemak een heel uur. Dus een hele saaie, maar positieve update. Het gaat lekker! Alleen wel een tikkie nerveus, want dit weekend gaan Mitchell en ik voor het eerst samen trainen. Ben benieuwd hoe dat gaat.”

Volg Mitchell en Stefan in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Check hier de laatste podcast en houd elke laatste donderdag van de maand Alphens.nl in de gaten voor een nieuwe aflevering! Meer weten over de trainingen van Mitchell en Stefan? Klik dan hier.

van 0 naar 20 spierpijn apparaten.PNG


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.