Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: “Ik heb spierpijn na het gebruik van die apparaten”

Mitchell en Stefan bereiden zich voor op de 20 van Alphen. Dit weekend gaat het tweetal voor het eerst samen trainen. Maar hoe fit zijn ze, na de zeventiende week training?

Mitchell heeft, na een zware week, de smaak nu weer te pakken. “Ik zit na de zomervakantie weer in het oude patroon. En dan bedoel ik niet het patroon van afgelopen januari, maar dat van afgelopen juni. Drie keer per week hardlopen en één keer per week sporten in de sportschool. Dat sportschool sporten is wel weer even wat anders dan hardlopen. Dat merk ik wel aan de spierpijn na het gebruik van die apparaten. Maar het is ook wel lekker. We gaan in ieder geval lekker door!”

Stefan vertelt: “Na mijn verkoudheid was ik dit weekend even bang dat ik de afstanden niet meer vol zou houden, maar eigenlijk ging dat best goed. Ik loop nu met veel gemak een half uur, met iets minder gemak een heel uur. Dus een hele saaie, maar positieve update. Het gaat lekker! Alleen wel een tikkie nerveus, want dit weekend gaan Mitchell en ik voor het eerst samen trainen. Ben benieuwd hoe dat gaat.”

Volg Mitchell en Stefan in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Check hier de laatste podcast en houd elke laatste donderdag van de maand Alphens.nl in de gaten voor een nieuwe aflevering! Meer weten over de trainingen van Mitchell en Stefan? Klik dan hier.

van 0 naar 20 spierpijn apparaten.PNG


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Honden

Hoewel ze reuzelief en schattig zijn, zou je in een stad of dorp geen honden moeten toestaan. Mensen zijn al niet goed bestand tegen het wonen tussen vier muren in een betonnen omgeving. Dus voor honden moet je dat al helemaal niet willen.

Politiek gisteren 16:17

Levensmiddelenzaken langer open rond kerst

Ondanks bezwaren van CDA en RGL heeft de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn donderdag 26 november ingestemd met afwijkende openingstijden voor de levensmiddelenwinkels rond de feestdagen. De vraag komt van de winkeliers en wethouder Gerard van As wil deze honoreren.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:23

Groene Hart Leerpark hervat fysieke lessen vanaf maandag

Een week lang vonden de lessen van het Groene Hart Leerpark online plaats vanwege de vele coronabesmettingen. Hierdoor was het niet mogelijk om goede lesroosters te garanderen. Maar de school heeft nu goed nieuws, want vanaf maandag worden de fysieke lessen gewoon hervat.

Winactie Overige gisteren 13:20

Win een echte Nordmann kerstboom van besteleenboom.nl

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. Heb jij nog geen kerstboom in huis? Dat komt goed uit, want wij mogen namens besteleenboom.nl 3x een Nordmann kerstboom weggeven! En je hoeft er de deur ook niet voor uit, want de boom wordt gewoon bij jou thuis bezorgd.

Advertorial Coronavirus in Alphen gisteren 12:42

RECO Luchtreiniging installeert luchtreiniger bij sportschool 4Sport

Sinds het coronavirus zijn intreden heeft gedaan zijn er verschillende wetenschappers die bewezen hebben dat het virus zich verspreid door de lucht middels aerosolen. ‘‘Uit onderzoek blijkt dat er door lichaamsbeweging tot 18 keer meer druppelvormige aerosolen worden uitgestoten, zo ook in sportscholen’’, laat RECO Luchtreiniging weten. Om de verspreiding te reduceren heeft RECO Luchtreiniging een van hun units geplaatst bij 4Sport.