Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: “Ik heb spierpijn na het gebruik van die apparaten”

Mitchell en Stefan bereiden zich voor op de 20 van Alphen. Dit weekend gaat het tweetal voor het eerst samen trainen. Maar hoe fit zijn ze, na de zeventiende week training?

Mitchell heeft, na een zware week, de smaak nu weer te pakken. “Ik zit na de zomervakantie weer in het oude patroon. En dan bedoel ik niet het patroon van afgelopen januari, maar dat van afgelopen juni. Drie keer per week hardlopen en één keer per week sporten in de sportschool. Dat sportschool sporten is wel weer even wat anders dan hardlopen. Dat merk ik wel aan de spierpijn na het gebruik van die apparaten. Maar het is ook wel lekker. We gaan in ieder geval lekker door!”

Stefan vertelt: “Na mijn verkoudheid was ik dit weekend even bang dat ik de afstanden niet meer vol zou houden, maar eigenlijk ging dat best goed. Ik loop nu met veel gemak een half uur, met iets minder gemak een heel uur. Dus een hele saaie, maar positieve update. Het gaat lekker! Alleen wel een tikkie nerveus, want dit weekend gaan Mitchell en ik voor het eerst samen trainen. Ben benieuwd hoe dat gaat.”

Volg Mitchell en Stefan in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Check hier de laatste podcast en houd elke laatste donderdag van de maand Alphens.nl in de gaten voor een nieuwe aflevering! Meer weten over de trainingen van Mitchell en Stefan? Klik dan hier.

van 0 naar 20 spierpijn apparaten.PNG


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 15:46

Vaccineren in Alphen gaat maandagochtend van start

Het duurde een maand langer dan in eerste instantie verwacht, maar maandagochtend 1 maart is dan toch het moment daar dat de vaccinatielocatie in Tennis & Squashcentrum Nieuwe Sloot opengaat. Hier lees je alles wat je moet weten over het vaccineren in Alphen.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:20

Kappers mogen bijna open, Coiffures Gilbert is er klaar voor

“We mogen bijna weer”, zegt Gilbert Lefeber, eigenaar van Coiffures Gilbert (Lisse en Alphen aan den Rijn). Nog even geduld en de contactberoepen zoals, kappers, nagelstylisten en schoonheidssalons mogen weer aan de slag.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Schilder

Als je de geschiedenisboekjes moet geloven, hadden Romeinse vrouwen niks te vertellen. Thuis niet waar de pater familias het voor het zeggen had. Buitenshuis evenmin want de vrouw stond achter de kookpot. Gelukkig hoeven we die boekjes niet te geloven: vrouwen waren ook gewoon zelfstandig aan het werk.

Advertorial Cultuur 27 feb. 2021 17:11

Samen met muziek bezig zijn tijdens de online muzieklessen bij de NMSA

Iedereen heeft te maken met de gevolgen van de coronacrisis, dat lijdt geen twijfel. Ook de deuren van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) zijn al sinds half december 2020 dicht en vooralsnog is het niet duidelijk wanneer ze weer open gaan. Maar toch gaan bijna alle lessen door!