De Vos Danscentrum
Advertorial Sport

VIER x DANSPLEZIER: het nieuwe korte cursusconcept van De Vos Danscentrum

Ronald en Mieke de Vos van De Vos Danscentrum starten een proef met een nieuw concept voor danslessen. Het heet VIER x Dansplezier en staat voor vier danslessen in vier weken en wordt aangeboden in alle dansstijlen.

De afgelopen periode heeft duidelijk gemaakt dat mensen hun sportieve of recreatieve ontspanning enorm hebben moeten missen en veel wordt gehoord dat dansen toch tot een van de activiteiten behoort die van jong tot oud graag ondernomen wordt. Ook is duidelijk dat men niet graag voor lange periodes vaste verbintenissen aangaat. Met VIER x Dansplezier hoopt het Alphense danscentrum in deze behoefte te voorzien.

Vanaf 21 maart gaat VIER Dansplezier van start. Bekende dansstijlen als ballroom, latin, salsa voor beginners en opfrissers zitten in dit programma. Ook heel nieuwe lessen als Taal- en Rekendans voor kleuters en Draag&Dans voor jonge moeders en/of vaders met hun baby in de draagdoek worden aangeboden. Met VIER x Dansplezier meedoen bij de bestaande cursussen voor HipHop/Streetdance, Breakdance of Zumba behoort ook tot de mogelijkheden.

Het volledige aanbod met lestijden is te vinden op www.devosdanscentrum.nl.


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.