Vijfde Avondvierdaagse vanavond van start

Vanavond start de vijfde editie van de Alphense avondvierdaagse. Dit jaar dus een extra feestelijk tintje om het vijfjarig bestaan te vieren!

Naar verwachting zullen er vanavond ook weer zo'n 2000 deelnemers aan de start staan bij het oude Raadhuis in het Burgemeester Visserpark. 

De vijfde editie wordt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei gelopen. De eerste avond lopen de deelnemers door Kerk en Zanen, alle wandelroutes van de avonden vind je op de website van de organisatie. Op de laatste avond zullen, net als voorgaande jaren, de medailles worden uitgereikt in het Burgemeester Visserpark. Sinds vorig jaar is er alleen een route van vijf kilometer, de route van tien kilometer moest worden geschrapt vanwege gebrek aan verkeersregelaars.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 10:49

Autodelen iets voor jou? Probeer het uit met korting!

Volgens kenners is autodelen de toekomst. Het is goedkoop, makkelijk en beter voor het milieu en dus ook voor onze gezondheid. Om iedereen kennis te laten maken met dit duurzame fenomeen, biedt Gemeente Alphen aan den Rijn – samen met twaalf buurgemeenten – kortingen aan op autodelen. Deze actie is onderdeel van de onlangs gestarte campagne ‘Mijn Auto, Jouw Auto’!

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:05

Scheiden en je huis verkopen… wat nu?

Als je gaat scheiden, is het verkopen van je woning vaak wel het laatste waar je aan wil denken. Tegelijkertijd wil je dat het allemaal zo soepel en snel mogelijk geregeld wordt. Maar hoe? Makelaardij Woondroom Alphen denkt hierin mee en biedt specifieke verkoopbegeleiding bij echtscheiding.

Sport vandaag 09:18

Goud voor Naomi op tweede districtswedstrijd

Op zondag 16 februari werd de tweede districtswedstrijd voor de pupillen N3 en Jeugd N4 georganiseerd. Naomi wist een gouden medaille in de wacht te slepen op de meerkamp.

Calamiteiten gisteren 15:26

Botsing tussen twee voertuigen

Rond 14:45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Handelsweg en de Bedrijfsweg in Alphen.  

Overige gisteren 11:08

Reis mee door historisch landschap

De meeste Alphenaren zullen het niet meer weten, maar ooit liep er een spoorlijn vanuit Noord-Holland langs Nieuwveen naar Alphen aan den Rijn. Her en der zijn er nog restanten van deze spoorlijn te vinden. Voor het project ‘Grand Tour door historisch landschap’ heeft toen_anno_nu jouw hulp nodig.