Vijfde Avondvierdaagse vanavond van start

Vanavond start de vijfde editie van de Alphense avondvierdaagse. Dit jaar dus een extra feestelijk tintje om het vijfjarig bestaan te vieren!

Naar verwachting zullen er vanavond ook weer zo'n 2000 deelnemers aan de start staan bij het oude Raadhuis in het Burgemeester Visserpark. 

De vijfde editie wordt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei gelopen. De eerste avond lopen de deelnemers door Kerk en Zanen, alle wandelroutes van de avonden vind je op de website van de organisatie. Op de laatste avond zullen, net als voorgaande jaren, de medailles worden uitgereikt in het Burgemeester Visserpark. Sinds vorig jaar is er alleen een route van vijf kilometer, de route van tien kilometer moest worden geschrapt vanwege gebrek aan verkeersregelaars.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.