Shezaf Kinderopvang
Advertorial Onderwijs en opvang

Waarom werken bij Shezaf Kinderopvang?

Shezaf is een kinderopvang met zes locaties in Alphen aan den Rijn. Het team van Shezaf is per direct op zoek naar nieuwe collega’s en ze vertellen je graag waarom werken bij Shezaf zo leuk is! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Professioneel & gezellig

Als pedagogisch medewerker bij Shezaf maak je deel uit van een professioneel en gezellig team, dat kinderen goede zorg en begeleiding biedt in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Dit gaat om de zorg voor kinderen van 0-12 jaar binnen de dagopvang, peuteropvang en BSO (buitenschoolse opvang).

Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en biedt ze een veilige en gezellige omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. “Ook vindt Shezaf het belangrijk dat de medewerkers kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van trainingen en cursussen. De kwaliteit van opvang staat bij ons hoog in het vaandel.”

Omdat Shezaf een VE organisatie is, zijn alle medewerkers in het bezit van een VE certificaat of bezig met het behalen hiervan. Ook zullen alle medewerkers binnen een aantal jaar in het bezit zijn van een certificaat voor babyspecialist.

Medewerkers voor de BSO & dagopvang

Shezaf is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de BSO en dagopvang (vast en inval). Een fulltime werkweek bedraagt bij Shezaf vier dagen. Vind jij het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen? En wil jij ook graag jezelf verder ontwikkelen en heb je interesse om een VVE opleiding te volgen? Kom dan werken als pedagogisch medewerker bij Shezaf!

Bekijk de vacatures online op shezaf.nl en solliciteer direct door jouw motivatiebrief, beschikbare uren en CV te sturen naar info@shezaf.nl t.n.v. S. Braat-Gijsbers.


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.