Park villa
Advertorial Theater

Workshops, films én theater tijdens herfstvakantie bij Parkvilla

De herfstvakantie is in aantocht en Parkvilla heeft een uitgebreid programma opgezet voor kinderen. Met films, theater, workshops, een combinatie van films met bijbehorende workshops én een pyjama-ontbijt.

"Dit is de eerste keer dat ons herfstvakantieprogramma zo omvangrijk is: vier verschillende films, zes workshops vanaf 6 jaar en de mini-musical De kleine Zeemeermin. We hopen veel kids, ouders en oma’s en opa’s te mogen verwelkomen, er is genoeg te doen", vertelt Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

De film Wolf is een opzienbarende natuurfilm, die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Een film die jong en oud zal aanspreken. De allereerste Nederlandse stop-motionfilm Knor is bedolven onder de mooie recensies. Knor is de winnaar van de Gouden Kalveren én de Nederlandse inzending voor de Oscars. Coppelia is een modern sprookje, een bewerking van het gelijknamige klassieke ballet. En AINBO: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.

Cultuur en creativiteit belangrijk "Naast dat je bij elke film een workshop kan volgen, organiseren we ook twee losse workshops op 26 oktober met een herfstthema. Het pyjama-ontbijt met lekkere pannenkoeken is op 23 en 26 oktober. Daarna kan er een mooie film worden gekeken. De mini-musical De kleine Zeemeermin op 23 oktober is voor de allerkleinsten vanaf 3+ en neemt iedereen mee in de betoverende wereld onder water. Cultuur en creativiteit zijn belangrijk voor kinderen. Het is ontspannend, geeft plezier en zelfvertrouwen. Dus een extra reden om in de herfstvakantie naar Kidsvilla te komen", aldus Bouwknegt.

Meer info en tickets

Park villa


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.