Zeeman
Advertorial Werken

Zeeman start met Open Hiring in Alphen aan den Rijn

Iedereen heeft het tegenwoordig over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zeeman noemt dat gewoon zuinig. Zuinig met de middelen die ze nodig hebben. En zuinig op de mensen die voor hen werken, het milieu en de maatschappij. Want als je overal zuinig op bent, gaan goed én goedkoop prima samen.

Zo bieden ze iedereen op de arbeidsmarkt graag een eerlijke kans op een baan bij Zeeman. Daarom hebben ze besloten om voor de werving van personeel voor het Distributiecentrum hun vacatures open te stellen via Open Hiring.

Wat is Open Hiring?

Eigenlijk heel simpel, als je solliciteert en jij bovenaan de lijst staat, dan heb jij de baan! Tijdens een kennismakingsgesprek mag jij alle vragen stellen die je maar wilt. De enige vraag die zij terug stellen is: 'word jij onze nieuwe collega?'

Of je bovenaan de lijst staat heeft te maken met de datum en het tijdstip waarop je hebt gesolliciteerd. De persoon die als eerste heeft gesolliciteerd staat bovenaan. Steeds als Zeeman weer arbeidsplaatsen beschikbaar heeft, wordt de volgende op de lijst uitgenodigd.

Natuurlijk hebben ze wel een paar eisen. Maar de kandidaat kan zelf beslissen of hij of zij daaraan voldoet. Denk daarbij aan het beschikbaar zijn voor de gestelde werktijden, het uitvoeren van fysiek werk en het beheersen van de Nederlandse óf Engelse taal.

De start

De nieuwe collega die via Open Hiring is gestart, werkt volgens dezelfde voorwaarden als de persoon die via een standaard wervings- en selectieprocedure is gestart. Hij of zij zal ook op dezelfde manier worden ingewerkt en er wordt op dezelfde manier tijdens de proeftijd gekeken of jij en Zeeman een match zijn.

Testfase

Werven via Open Hiring is op dit moment een test, omdat Zeeman nog nooit eerder zo heeft gewerkt. "We willen de komende maanden beoordelen of deze wervingsmethodegoed werkt voor zowel de nieuwe collega’s als de bestaande teams. We zijn begonnen met 5 vacatures op één afdeling in ons distributiecentrum. Die zijn al vervuld, en het bevalt goed. We zijn nu op zoek naar de volgende 5!"

Kandidaten die interesse hebben kunnen solliciteren via deze link.


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving gisteren 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden gisteren 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving gisteren 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken gisteren 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving gisteren 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.