Zeeman
Advertorial Werken

Zeeman start met Open Hiring in Alphen aan den Rijn

Iedereen heeft het tegenwoordig over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zeeman noemt dat gewoon zuinig. Zuinig met de middelen die ze nodig hebben. En zuinig op de mensen die voor hen werken, het milieu en de maatschappij. Want als je overal zuinig op bent, gaan goed én goedkoop prima samen.

Zo bieden ze iedereen op de arbeidsmarkt graag een eerlijke kans op een baan bij Zeeman. Daarom hebben ze besloten om voor de werving van personeel voor het Distributiecentrum hun vacatures open te stellen via Open Hiring.

Wat is Open Hiring?

Eigenlijk heel simpel, als je solliciteert en jij bovenaan de lijst staat, dan heb jij de baan! Tijdens een kennismakingsgesprek mag jij alle vragen stellen die je maar wilt. De enige vraag die zij terug stellen is: 'word jij onze nieuwe collega?'

Of je bovenaan de lijst staat heeft te maken met de datum en het tijdstip waarop je hebt gesolliciteerd. De persoon die als eerste heeft gesolliciteerd staat bovenaan. Steeds als Zeeman weer arbeidsplaatsen beschikbaar heeft, wordt de volgende op de lijst uitgenodigd.

Natuurlijk hebben ze wel een paar eisen. Maar de kandidaat kan zelf beslissen of hij of zij daaraan voldoet. Denk daarbij aan het beschikbaar zijn voor de gestelde werktijden, het uitvoeren van fysiek werk en het beheersen van de Nederlandse óf Engelse taal.

De start

De nieuwe collega die via Open Hiring is gestart, werkt volgens dezelfde voorwaarden als de persoon die via een standaard wervings- en selectieprocedure is gestart. Hij of zij zal ook op dezelfde manier worden ingewerkt en er wordt op dezelfde manier tijdens de proeftijd gekeken of jij en Zeeman een match zijn.

Testfase

Werven via Open Hiring is op dit moment een test, omdat Zeeman nog nooit eerder zo heeft gewerkt. "We willen de komende maanden beoordelen of deze wervingsmethodegoed werkt voor zowel de nieuwe collega’s als de bestaande teams. We zijn begonnen met 5 vacatures op één afdeling in ons distributiecentrum. Die zijn al vervuld, en het bevalt goed. We zijn nu op zoek naar de volgende 5!"

Kandidaten die interesse hebben kunnen solliciteren via deze link.


Meer nieuws

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:39

Verre reizen, honderden euro’s voordeliger

Na bijna twee jaar kunnen we eindelijk weer eens gaan nadenken over de volgende verre reis die al een tijdje op het verlanglijstje staat. Zo’n reis plannen willen we natuurlijk zo voordelig mogelijk. Door direct bij de verre reizen specialist te boeken, scheelt dit tot honderden euro’s.

Overige vandaag 10:07

Uitbreiding van de Ontmoetingswinkel Leger des Heils Alphen aan den Rijn

De kledingwinkel van het Leger des Heils gaat uitbreiden en van naam veranderen. Dankzij nieuwe enthousiaste vrijwilligers gaan ze vanaf februari naast de woensdagochtend ook op de donderdagochtend open. Zo gaat de kledingwinkel een Ontmoetingswinkel worden voor iedereen.

Horeca gisteren 20:05

Alphense horeca weer open: we hebben jullie gemist

Namens All4Finance, Alphen Marketing, Bibliotheek Rijn en Venen, Carwash Easy and Go, Dool Assurantiën, JansenDeJong, Kocomon, Planet Gaming, Rijschool Joe en WikiWork: Alphense horeca, wat hebben we jullie gemist!

Coronavirus in Alphen gisteren 19:18

Versoepelingen aangekondigd: bijna alles open tot 22:00 uur

Cafés, restaurants, theaters en bioscopen mogen vanaf woensdag hun deuren weer openen, maar moeten wel om 22:00 uur sluiten. Bezoekers moeten bij binnenkomst wel een geldig coronatoegangsbewijs laten zien.