De Thermen2
Advertorial Kinderen

Activiteiten in de voorjaarsvakantie bij De Thermen2

Tijdens de voorjaarsvakantie van 26 februari tot en met 6 maart is van alles te beleven bij de Alphense zwembaden. Kom lekker recreatief zwemmen in De Hoorn en ga van de nieuwe interactieve glijbaan, of doe mee aan de extra vakantieactiviteiten, zoals de leuke TikTok dag of de Drijf-inn bios.

In de voorjaarsvakantie zijn elke dag drie tijdsblokken van drie uur beschikbaar voor Recreatief zwemmen. Zo heeft iedereen de kans om te komen zwemmen en reguleert De Thermen2 de drukte. Vooraf reserveren via de webkassa is verplicht.

Vakantiedeal zwemmen & eten – Reserveer voor Vakantiedeal zwemmen & eten

Elke dag tussen 16:00 en 19:00 uur vindt zwemmen en eten plaats. Recreatief zwemmen compleet met een bakje patat, snack en blikje fris. Super lekker én gezellig. En dat voor slechts € 10! Op doordeweekse dagen is alleen het Recreatiebad geopend.

Stormbaan – Reserveer voor recreatief zwemmen

Durf jij tijdens het recreatief zwemmen over de stoere stormbaan te rennen? De stormbaan ligt in het wedstrijdbad op maandag en donderdag van 10:00 tot 15:00 uur en op woensdag van 09:30 tot 12:00 uur in zwembad De Hoorn.

Tekst loopt door onder de foto

stormbaan dethermen2.jpg

TikTok dag – Reserveer voor recreatief zwemmen

Kom gezellig TikToks maken in zwembad de Hoorn. De Thermen2 heeft een gaaf TikTok doek staan en ook draaien er de bekende TikTok nummers. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met het TikTokteam een TikTok op te nemen. Iedereen mag hieraan mee doen zolang je maar in het bezit bent van een A-diploma. Wil je een TikTok maken met het TikTokteam? Dan moet je vooraf een plekje reserveren, let op: vol = vol. Voor meer informatie kijk op: https://www.dethermen2.nl/agenda/tiktok-dag.html.

De TikTok dag is op vrijdag 4 maart van 10:00 tot 14:00 uur in zwembad De Hoorn.

Auto te water Junior – Reserveer voor recreatief zwemmen

Leer hoe jij jezelf kan redden als je met de auto in het water terecht komt. Op de kant staat een auto die, onder professioneel begeleiding, het water in zal zakken terwijl je er in zit. Wat moet je doen en hoe kom je er zo snel mogelijk uit? Iedereen onder de 18 en met een A-diploma mag hieraan deelnemen. Auto te water Junior is op dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 15:00 uur in zwembad De Hoorn. Op de dag zelf koop je bij de kassa een extra kaartje voor het auto te water Junior. Deelname kost € 5. Let op: vol = vol.

Spetterspeeltuin – Reserveer voor Spetterspeeltuin

Tijdens de Spetterspeeltuin wordt het Doelgroepenbad omgetoverd tot een speelparadijs voor de kleintjes (0-6 jaar). Er ligt allerlei speelmateriaal in het water waar ze mee kunnen spelen. De Spetterspeeltuin is er op maandag en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur zwembad De Hoorn.

Drijf-inn bios – Koop je kaartje aan de kassa van onze locaties

Drijvend op je luchtbedje* de leuke film Trollenjagers kijken. Dit kan op dinsdagavond tussen 19:00 tot 22:00 uur. Kaartjes zijn te koop aan de kassa in beide accommodaties. Let op! De Drijf-inn bios is in zwembad AquaRijn.

* je moet je eigen luchtbed / band mee nemen. De horeca is voor de film en tijdens de pauze van de film geopend om wat lekkers te kopen!


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.