Rijnvicus

Annelies Doornbosch is de nieuwe ad interim directeur van Rijnvicus

Annelies Doornbosch is de nieuwe ad interim directeur van Rijnvicus. Zij neemt de functie waar totdat er een nieuwe, vaste directeur is geworven. In augustus startte Mark Bouma als ad interim directeur, maar na een paar weken bleek dat er geen persoonlijke en professionele klik was.

Eind augustus nam Mark Bouma de functie van de vetrokken directeur Jan de Vries waar. Maar begin oktober legde Bouma zijn functie alweer neer. Er zou geen persoonlijke en professionele klik zijn geweest. Rijnvicus: “In een goed gesprek zijn we tot de conclusie gekomen dat er op korte termijn geen oplossing wordt gevonden. Rijnvicus betreurt deze situatie.”

De vervangende ad interim directeur is gevonden in Annelies Doornbosch. Zij staat bekend als ‘een betrokken en energieke directeur’, aldus Rijnvicus. Doornbosch heeft veel ervaring bij gemeenten en gemeenschappelijke regelingen. Als laatste was zij werkzaam bij de Regionale Sociale Dienst- Kromme Rijn Heuvelrug. 

Doornbosch laat weten veel zin te hebben om aan de slag te gaan bij Rijnvicus. “Volgens mij wil ieder mens waardevol zijn en meedoen. Werk draagt daaraan bij en daarom vind ik dat Rijnvicus een belangrijke toegevoegde waarde heeft. Tegelijkertijd verandert er veel om ons heen en dat maakt het soms lastig om voortdurend die toegevoegde waarde te laten zien. Ik zorg ervoor dat Rijnvicus goed op koers blijft tot de nieuwe directeur komt. Door verbinding te zoeken, belangen te verenigen en te blijven focussen op waarom en waarheen. Ik kijk ernaar uit iedereen te leren kennen en mijn steentje bij te dragen aan een mooie toekomst voor Rijnvicus”, aldus Doornbosch.

De planning is dat de nieuwe vaste directeur in het eerste kwartaal van 2021 start.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.

Politiek gisteren 18:20

Wegen in zuidelijk deel gemeente blijven lastig probleem

Hoe leid je het verkeer in het zuiden van de gemeente Alphen aan den Rijn in goede banen? Dat was de hamvraag waar inwoners, organisaties en bedrijven hun zegje over deden tegenover de politieke partijen.

Overige gisteren 17:41

Bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn genieten volop van pannenkoeken

Deze week is het feest voor de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen. Medewerkers van de Alphense restaurants Maggie Blue, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug bakken namelijk pannenkoeken voor de bewoners. Uit de reacties blijkt wel dat dit erg gewaardeerd werd. “Pannenkoeken smaken drie keer lekkerder wanneer ze voor je gebakken worden.”