Brugwachtertje aan den Rijn
Advertorial Werken

Ben jij de vrijwilliger waar Brugwachtertje aan den Rijn naar op zoek is?

Brugwachtertje aan den Rijn wil, met een leuke en creatieve locatie, bijdragen aan de instandhouding van het huisje en de verbinding tussen Hoge en Lage Zijde en de Oude Rijn te bevorderen. En jij kan daarbij helpen!

Vind jij het leuk om als vrijwilliger mee te helpen op het leukste plekje in het centrum van Alphen aan den Rijn?

Van maandag tot en met zaterdag vinden er allerlei activiteiten plaats. Denk daarbij aan de verkoop van bloemen van Bloemsierkunst Lemkes, keramiek, cadeau pakketjes van TOF Touch Of Fashion en andere leuke producten van Alphense lokale ondernemers. Ook worden er Stadswandelingen aangeboden en rondvaarten met de Soosboot in samenwerking met het Gilde.

Verder wil Brugwachtertje aan den Rijn haar ideeën ook verder aansluiten bij Alphense activiteiten. Zoals een mini vergadering of mini expositie, informatieverstrekking, lekker kletsen op een ‘kwebbelbankje’ en het verkopen van bijvoorbeeld tickets. Daarnaast is er volop ruimte voor andere suggesties en samenwerking.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via info@brugwachtertjeaandenrijn.nl.

Brugwachtertje aan den Rijn


Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.