Josh Walet

Beroving op de Sterrenlaan

Er heeft opnieuw een beroving plaatsgevonden in Alphen. Dit keer vond de beroving plaats op de Sterrenlaan. De politie zoekt naar de verdachte.

Een vrouw is op straat beroofd van haar ketting. Dit vond plaats rond 10:45 uur op maandagochtend. Volgens de politie gaat het om een blanke jongen met donker haar van ongeveer 25 jaar oud en 190 centimeter lang. Tijdens de beroving droeg hij een grijs T-shirt, een korte broek, een zonnebril en een pet.

De politie verzoekt: “Heeft u meneer gezien, benader hem dan niet zelf.” Heb jij tips? Neem contact op via 0900-8844 of bel naar 112 als je zicht hebt op de verdachte.

Meerdere berovingen

De afgelopen dagen zijn er meerdere meldingen gedaan van berovingen in Alphen. Zo werd er op vrijdagochtend een melding gedaan van een beroving in de Frans Halsstraat, waarbij een vrouw gewond raakte doordat zij bij de beroving ten val kwam. Ook vond er vrijdag een beroving plaats in de Hooftstraat. Ter hoogte van de coffeeshops werd een vrouw beroofd.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt gisteren 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.