JansenDeJong

Boekhandel Haasbeek opent dit jaar in het voormalige pand van de Blokker

In de loop van dit jaar opent Boekhandel Haasbeek de deuren in de Sint Jorisstraat in Alphen. De boekenwinkel zal zich vestigen in het voormalige pand van de Blokker.

In mei 2020 sloot het filiaal van de Blokker in de Sint Jorisstraat de deuren. Niet vanwege de coronacrisis, maar omdat het filiaal niet meer binnen de winkelformule van Blokker paste. “Het komt er eigenlijk op neer dat het filiaal te groot is”, legde een woordvoerder van Blokker toen uit. Daar kwam ook nog bij dat het filiaal van Blokker in winkelcentrum De Aarhof vlak daarvoor helemaal was ingericht volgens de nieuwe formule van Blokker.

Sinds die tijd stond het pand daarom leeg, maar daar komt dit jaar verandering in. Boekhandel Haasbeek in de Julianastraat zal zich in het pand aan de Sint Jorisstraat 13 vestigen. Verdere details zijn op dit moment nog niet bekend. Het pand wordt verhuurd door JansenDeJong, een professioneel makelaarskantoor dat zich uitsluitend richt op de zakelijke vastgoedmarkt. In december 2020 verwierf JansenDeJong nog alle winkels en woningen op het Rijnplein, met als streven om op korte termijn het gebied in te vullen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winacties tien jaar Alphens vandaag 09:53

WINNEN: een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje weggeven. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Rechtszaak gisteren 18:29

Rechtbank oordeelt: celstraf voor complotdenker

Zaterdag protesteerde een groep mensen bij de Alphense gevangenis nog voor het vrijlaten van complotdenker Wouter Raatgever (53). Maar vrijlating zit er voorlopig nog niet in. De 53-jarige is veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.