De Beren
Advertorial Evenementen

Doe mee aan 30 Seconds bij De Beren Alphen aan den Rijn

Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Het Open Kampioenschap van Alphen aan den Rijn komt er aan!

Ben jij thuis de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Alphen aan den Rijns Kampioen 30 Seconds. Na vele succesvolle andere edities in verschillende gemeentes komt het kampioenschap nu naar Alphen aan den Rijn. Bij De Beren in Alphen aan den Rijn wordt namelijk op zondag 21 november het open Kampioenschap 30 Seconds gehouden en daar kan jij met jouw team aan meedoen!

Trommel je vrienden / partner / familieleden / irritante schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de Open Kampioenschappen 30 Seconds van Alphen aan den Rijn. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.

Ben je nou niet zo heel erg goed maar houd je wel van gezelligheid, ook dan moet je je zeker aanmelden, het belooft een topmiddag te worden! De Inschrijving is reeds begonnen en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden (deelname is 5 euro per persoon).

Banner Beren Alphen (Social Media).jpg


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 15:21

Bijzondere voorstelling over Afasie tijdens Week van Ontmoeten en Verbinden

De Week van de Afasie 2022 vindt plaats van 1 tot en met 8 oktober 2022. Dit jaar is het thema: "afasie zoekt verbinding". Omdat Castellum als partner nauw betrokken is bij de Week van Ontmoeten en Verbinden, biedt het theater de voorstelling ‘Breeknacht’ tegen een speciaal tarief aan tijdens deze themaweek. 

Gemeente gisteren 14:09

Bladkorven terug in de Alphense straten

In de herfst vallen de bladeren van de bomen, wat voor het nodige ongemak kan zorgen. Vanaf half oktober plaatst de gemeente daarom weer bladkorven in de straten in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Werken gisteren 12:42

De nieuwste vacatures van week 38

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Limesjaar 2022 gisteren 11:56

ROMEINEN Reiswagen

Toen het Romeinse leger eenmaal langs de grensrivier ingeburgerd was, werd al snel duidelijk dat de Romeinse manier van leven ook in de grensstreken gewoon werd voortgezet. En dus werd langs de grens een Romeinse weg aangelegd, die gebruikt werd door het leger en de inwoners.

Advertorial Overige gisteren 10:35

Nieuwe reeks seniorencolleges met Open Maakplaats

Het is nooit te laat om te leren. Bibliotheek Rijn en Venen en Stichting OGJG organiseren daarom een nieuwe reeks seniorencolleges over Slimme Computers, speciaal voor de nieuwsgierige 55+er. 

Nationale Sportweek 2022 gisteren 09:10

Nationale Sportweek: terugblik vrijdag en vooruitblik laatste weekend

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Benieuwd wat er vrijdag allemaal te beleven was? Bekijk hier de foto's! We blikken ook gelijk vooruit op het laatste weekend.