De Beren
Advertorial Evenementen

Doe mee aan 30 Seconds bij De Beren Alphen aan den Rijn

Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Het Open Kampioenschap van Alphen aan den Rijn komt er aan!

Ben jij thuis de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Alphen aan den Rijns Kampioen 30 Seconds. Na vele succesvolle andere edities in verschillende gemeentes komt het kampioenschap nu naar Alphen aan den Rijn. Bij De Beren in Alphen aan den Rijn wordt namelijk op zondag 21 november het open Kampioenschap 30 Seconds gehouden en daar kan jij met jouw team aan meedoen!

Trommel je vrienden / partner / familieleden / irritante schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de Open Kampioenschappen 30 Seconds van Alphen aan den Rijn. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.

Ben je nou niet zo heel erg goed maar houd je wel van gezelligheid, ook dan moet je je zeker aanmelden, het belooft een topmiddag te worden! De Inschrijving is reeds begonnen en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden (deelname is 5 euro per persoon).

Banner Beren Alphen (Social Media).jpg


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.