Pixabay

Ekoplaza in Alphen laat nog even op zich wachten

In oktober liet Geert-Jan Smits, formulemanager van Ekoplaza, weten dat het streven was om in het voorjaar van 2020 een vestiging in Alphen te openen. Maar nu laat Smits weten dat het nog even kan duren voordat de Ekoplaza in Alphen zijn deuren zal openen.

In mei 2019 kwam het nieuws naar buiten dat de Ekoplaza een vestiging zou gaan openen in Alphen aan den Rijn. Dit om het gat van de Natuurwinkel op te vullen. Eerst zou dit in november 2019 gebeuren, toen in het voorjaar van 2020, maar dit is nu opnieuw uitgesteld. De reden? Er zijn geen potentiële ondernemers die de vestiging willen openen.

Eerder liet Smits weten: “De ondernemers die in eerste instantie een winkel van Ekoplaza in Alphen wilden openen, hebben zich helaas terug moeten trekken in verband met privéomstandigheden. We zijn nu op zoek naar nieuwe ondernemers die deze uitdaging aan willen gaan. Momenteel zijn er wel gegadigden, maar dit bevindt zich nog in de oriënterende fase. Er is dus nog geen concreet plan.”

Maar ook deze ondernemers hebben zich uiteindelijk teruggetrokken. Daarom is Ekoplaza hard op zoek naar andere ondernemers die de vestiging in Alphen willen realiseren. “We hebben nog steeds de ambitie om een vestiging in Alphen te openen. We zijn ervan overtuigd dat de markt en de locatie geschikt zijn en moeten werken”, vertelt Smits. “Nu alleen de ondernemers nog.” De Ekoplaza moet in de Kerkstraat komen, in de buurt van de Hoogvliet.

Ben jij een ondernemer, of weet jij een ondernemer die deze uitdaging aan wil gaan? Neem dan contact op met Ekoplaza.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Beleef Alphen vandaag 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen vandaag 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld. 

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file.