Wat vindt de Alphenaar 12 dec. 2020 14:57

Geen 20 van Alphen in 2021: dit vinden Alphenaren ervan

Donderdag 10 december werd het definitief: de editie van de 20 van Alphen gaat voor het eerst sinds 1953 niet door. De organisatie heeft dit besloten omdat er op dit moment nog te veel duidelijk is of de situatie rondom corona het in maart toestaat om grote evenementen te organiseren. Wij vroegen Alphenaren hoe zij de 20 van Alphen zouden organiseren als zij in de organisatie zouden zitten.

Wat vindt de Alphenaar 11 dec. 2020 14:12

Kerstmis bij Alphenaren: ‘’Het is duidelijk dat het een alternatieve kerst wordt’’

De kerstdagen staan over twee weken alweer voor de deur. Met de maatregelen die Rutte afgelopen dinsdag aankondigde, zit en groot kerstfeest er niet in. Maar wat gaan Alphenaren dan wel doen? Houden zij zich aan de maatregelen of vieren zij het alsnog met een klein gezelschap. Wij vroegen Alphenaren naar hun plannen.

Wat vindt de Alphenaar 3 dec. 2020 11:12

Zo vieren Alphenaren dit weekend Sinterklaas

Ondanks dat het dit jaar anders zal zijn dan andere jaren is het zaterdag 5 december weer zover, dan staat pakjesavond voor de deur. De veiligheidsregio en de gemeente riepen al eerder op om de feestdag in met het eigen gezin te vieren vanwege het coronavirus. Maar houden Alphenaren zich hier ook aan?

Wat vindt de Alphenaar 22 nov. 2020 11:04

Staan Alphenaren open voor het resomeren van je lichaam?

Naast het begraven of cremeren van je lichaam, is er binnenkort een nieuwe vorm van lijkbezorging toegestaan waarbij gebruik wordt gemaakt van een chemische vloeistof: resomeren. Staan Alphenaren open voor deze nieuwe methode of houden ze het liever bij de bestaande methodes?