La Bodega '87
Advertorial Horeca

Live muziek met singer songwriter Timber bij La Bodega ‘87

De herfst is nu echt aangebroken. Krijg jij ook zo’n zin in om te borrelen in een gezellige omgeving onder het genot van een glas wijn en live muziek? Kom dan naar de live muziek avond op vrijdag 22 oktober in de wijnbar van La Bodega ’87.

Singer songwriter Timber

Timber speelt al een leven lang covers van bekende en minder bekende popliedjes van sixties/seventies tot nu. Ook is Timber singer-songwriter. In 2010 en 2017 bracht hij CD's uit die zeer positieve recensies kregen. Tijdens de live muziek avond bij La Bodega zal hij akoestische covers ten gehore brengen, maar ook eigen nummers komen voorbij.

Neem plaats in één van de chesterfield banken, ga gezellig rondom de ronde tafel zitten of plof neer op een barkruk. Kies een glas wijn van de grote wijnkaart of laat je verrassen tijdens een wijnproeverij! Krijg je nu trek? Bestel dan één van de heerlijke borrelplanken van La Bodega ’87 met bourgondische bitterballen, verschillende soorten kaas en verse vleeswaren.

De wijnbar van La Bodega is geopend vanaf 16:00 uur. Timber zal spelen van 20:00 – 22:30 uur, de bar is geopend tot 00:00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via info@labodega87.nl. Binnen lopen mag natuurlijk ook!


Meer nieuws

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.