Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Matrassen tot 50% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat we gemiddeld één derde van ons leven in bed doorbrengen? Een goed matras en een fijn ligcomfort is daarom geen overbodige luxe. Maar welk matras past bij jou? Dutch Dream Slaapcomfort helpt je graag bij het maken van je keuze.

Een 'passend matras' zorgt voor een goede ondersteuning, een fijn ligcomfort en een rechte lichaamshouding. Door te testen met diverse matrassen in de Dutch Dream winkels vind je samen met de adviseur het matras die perfect bij jou past.

Matrassen tot 50% korting

Is je matras meer dan 10 jaar oud? Word je met rug/schouder klachten wakker? Of voel je, je ‘s ochtends nog niet helemaal uitgerust? Dan is het wellicht tijd voor een nieuw matras en dan is nu het perfecte moment. Dutch Dream heeft momenteel namelijk diverse acties op hun matrassen. Zo krijg je 50% korting op M line matrassen of krijg je het tweede drukverlagende Enterprise matras voor de helft van de prijs.

Puur Hollandse matrassen

In de fabriek van Dutch Dream in Ter Aar worden matrassen uit Hollandse materialen vervaardigd. Deze eigen productie biedt veel mogelijkheden in het formaat, materiaal en hardheid. De drukverlagende Enterprise matrassen worden hier ook geproduceerd. In de winkels van Dutch Dream wordt uitgebreid de tijd genomen. Met persoonlijk advies geniet jij straks weer van een heerlijk slaapcomfort.

Bekijk hier meer over de lopende acties en kom langs in een van de winkels (Alphen aan den Rijn, Euromarkt 103 – Ter Aar, Hazerswoude, Delft, Naaldwijk). Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag geopend. 


Meer nieuws

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.