Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Matrassen tot 50% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat we gemiddeld één derde van ons leven in bed doorbrengen? Een goed matras en een fijn ligcomfort is daarom geen overbodige luxe. Maar welk matras past bij jou? Dutch Dream Slaapcomfort helpt je graag bij het maken van je keuze.

Een 'passend matras' zorgt voor een goede ondersteuning, een fijn ligcomfort en een rechte lichaamshouding. Door te testen met diverse matrassen in de Dutch Dream winkels vind je samen met de adviseur het matras die perfect bij jou past.

Matrassen tot 50% korting

Is je matras meer dan 10 jaar oud? Word je met rug/schouder klachten wakker? Of voel je, je ‘s ochtends nog niet helemaal uitgerust? Dan is het wellicht tijd voor een nieuw matras en dan is nu het perfecte moment. Dutch Dream heeft momenteel namelijk diverse acties op hun matrassen. Zo krijg je 50% korting op M line matrassen of krijg je het tweede drukverlagende Enterprise matras voor de helft van de prijs.

Puur Hollandse matrassen

In de fabriek van Dutch Dream in Ter Aar worden matrassen uit Hollandse materialen vervaardigd. Deze eigen productie biedt veel mogelijkheden in het formaat, materiaal en hardheid. De drukverlagende Enterprise matrassen worden hier ook geproduceerd. In de winkels van Dutch Dream wordt uitgebreid de tijd genomen. Met persoonlijk advies geniet jij straks weer van een heerlijk slaapcomfort.

Bekijk hier meer over de lopende acties en kom langs in een van de winkels (Alphen aan den Rijn, Euromarkt 103 – Ter Aar, Hazerswoude, Delft, Naaldwijk). Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag geopend. 


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.