Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Matrassen tot 50% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat we gemiddeld één derde van ons leven in bed doorbrengen? Een goed matras en een fijn ligcomfort is daarom geen overbodige luxe. Maar welk matras past bij jou? Dutch Dream Slaapcomfort helpt je graag bij het maken van je keuze.

Een 'passend matras' zorgt voor een goede ondersteuning, een fijn ligcomfort en een rechte lichaamshouding. Door te testen met diverse matrassen in de Dutch Dream winkels vind je samen met de adviseur het matras die perfect bij jou past.

Matrassen tot 50% korting

Is je matras meer dan 10 jaar oud? Word je met rug/schouder klachten wakker? Of voel je, je ‘s ochtends nog niet helemaal uitgerust? Dan is het wellicht tijd voor een nieuw matras en dan is nu het perfecte moment. Dutch Dream heeft momenteel namelijk diverse acties op hun matrassen. Zo krijg je 50% korting op M line matrassen of krijg je het tweede drukverlagende Enterprise matras voor de helft van de prijs.

Puur Hollandse matrassen

In de fabriek van Dutch Dream in Ter Aar worden matrassen uit Hollandse materialen vervaardigd. Deze eigen productie biedt veel mogelijkheden in het formaat, materiaal en hardheid. De drukverlagende Enterprise matrassen worden hier ook geproduceerd. In de winkels van Dutch Dream wordt uitgebreid de tijd genomen. Met persoonlijk advies geniet jij straks weer van een heerlijk slaapcomfort.

Bekijk hier meer over de lopende acties en kom langs in een van de winkels (Alphen aan den Rijn, Euromarkt 103 – Ter Aar, Hazerswoude, Delft, Naaldwijk). Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag geopend. 


Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.