De Thermen2
Advertorial Kinderen

Met een turbocursus je A-diploma halen

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Tijdens de Turbozwemlessen van De Thermen2 maak je in twee weken een snelle start naar je A-diploma.

De Turbocursus is voor kinderen vanaf 5 jaar met en zonder zwemervaring. De kinderen krijgen vier uur aaneengesloten zwemles per dag. Er is één pauze tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken. Gemiddeld kan 70 procent van de kinderen afzwemmen, direct na afloop van de turbocursus.

De Turbocursus is 11 lesdagen van 09:00 tot 13:00 uur in Zwembad Aquarijn. De mogelijke data voor de cursus zijn van maandag 10 juli 2023 tot en met vrijdag 21 juli 2023 met uitzondering van zondag 16 juli 2023. Of van maandag 7 augustus 2023 tot en met vrijdag 18 augustus 2023 met uitzondering van zondag 13 augustus 2023.Voor meer informatie over de financiële kosten, de garantie, de testles en het pakket van turbozwemmen neem een kijkje op de website van De Thermen2.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.