De Thermen2
Advertorial Kinderen

Met een turbocursus je A-diploma halen

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Tijdens de Turbozwemlessen van De Thermen2 maak je in twee weken een snelle start naar je A-diploma.

De Turbocursus is voor kinderen vanaf 5 jaar met en zonder zwemervaring. De kinderen krijgen vier uur aaneengesloten zwemles per dag. Er is één pauze tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken. Gemiddeld kan 70 procent van de kinderen afzwemmen, direct na afloop van de turbocursus.

De Turbocursus is 11 lesdagen van 09:00 tot 13:00 uur in Zwembad Aquarijn. De mogelijke data voor de cursus zijn van maandag 10 juli 2023 tot en met vrijdag 21 juli 2023 met uitzondering van zondag 16 juli 2023. Of van maandag 7 augustus 2023 tot en met vrijdag 18 augustus 2023 met uitzondering van zondag 13 augustus 2023.Voor meer informatie over de financiële kosten, de garantie, de testles en het pakket van turbozwemmen neem een kijkje op de website van De Thermen2.


Meer nieuws

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.