De Thermen2
Advertorial Kinderen

Met een turbocursus je A-diploma halen

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Tijdens de Turbozwemlessen van De Thermen2 maak je in twee weken een snelle start naar je A-diploma.

De Turbocursus is voor kinderen vanaf 5 jaar met en zonder zwemervaring. De kinderen krijgen vier uur aaneengesloten zwemles per dag. Er is één pauze tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken. Gemiddeld kan 70 procent van de kinderen afzwemmen, direct na afloop van de turbocursus.

De Turbocursus is 11 lesdagen van 09:00 tot 13:00 uur in Zwembad Aquarijn. De mogelijke data voor de cursus zijn van maandag 10 juli 2023 tot en met vrijdag 21 juli 2023 met uitzondering van zondag 16 juli 2023. Of van maandag 7 augustus 2023 tot en met vrijdag 18 augustus 2023 met uitzondering van zondag 13 augustus 2023.Voor meer informatie over de financiële kosten, de garantie, de testles en het pakket van turbozwemmen neem een kijkje op de website van De Thermen2.


Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.