Advertorial Politiek

Nieuw Elan presenteert plannen in Hazerswoude-Dorp

Onder leiding van Peter Versteeg en Bert Bosch houdt Nieuw Elan woensdag 21 februari vanaf 19.30 uur een informatieve bijeenkomst bij Hazerswoudse Boys. De Nieuw Elan kandidaten presenteren hun plannen voor het Hazerswoude-Dorp en daarnaast gaan zij in gesprek met bezoekers aan de hand van een aantal stellingen.

Peter Versteeg (nr. 15 op de kieslijst) en Bert Bosch (nr. 20 op de kieslijst) gaan samen met Nieuw Elan-wethouder Gerard van As in op deze stellingen. Ook fractievoorzitter en lijsttrekker André de Jeu is erbij. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat bij Hazerswoudse Boys een gesprek ontstaat tussen alle aanwezigen. Daarom is er veel ruimte voor de bezoekers om met eigen suggesties en onderwerpen te komen.

Gesprek
In een gesprek wordt pas duidelijk welke ideeën op korte of lange termijn echt leven, welke ook echt kunnen worden uitgevoerd en welke oplossing de beste is. Op voorhand zijn belangrijke onderwerpen: oplossing voor het noord/zuid verkeer, subsidie voor het oplossen van verborgen armoede en eenzaamheid, subsidie voor duurzaamheid van (sport)verenigingen en het toekennen van dorpsbudgetten.
Verder wil Nieuw Elan van iedere inwoner graag weten welke ideeën er zijn over het heden en vooral over de toekomst van de gemeente Alphen aan den Rijn. Hiervoor kunnen inwoners ook een idee aanleveren via de website www.nieuwelan.nl, kies de tab ‘ideeënbox’.

De grootste
Nieuw Elan is de grootste partij in de Alphense gemeenteraad met zeven zetels. Voor de gemeenteraadsverkiezingen is Nieuw Elan lijst 2. Peter Versteeg is de nummer 15, Bert Bosch de nummer 20. Meer informatie over de partij staat op www.nieuwelan.nl.

De bijeenkomst van Team Hazerswoude Dorp is woensdag 21 februari, 19.30 uur inloop, 20.00 uur begin gesprek. Locatie Hazerswoudse Boys, Sportparklaan 15, Hazerswoude-Dorp. 

Foto: Wethouder Gerard van As gaat samen met kandidaten Peter Versteeg en Bert Bosch in gesprek met de inwoners van Hazerswoude-Dorp.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:05

Scheiden en je huis verkopen… wat nu?

Als je gaat scheiden, is het verkopen van je woning vaak wel het laatste waar je aan wil denken. Tegelijkertijd wil je dat het allemaal zo soepel en snel mogelijk geregeld wordt. Maar hoe? Makelaardij Woondroom Alphen denkt hierin mee en biedt specifieke verkoopbegeleiding bij echtscheiding.

Sport vandaag 09:18

Goud voor Naomi op tweede districtswedstrijd

Op zondag 16 februari werd de tweede districtswedstrijd voor de pupillen N3 en Jeugd N4 georganiseerd. Naomi wist een gouden medaille in de wacht te slepen op de meerkamp.

Calamiteiten gisteren 15:26

Botsing tussen twee voertuigen

Rond 14:45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Handelsweg en de Bedrijfsweg in Alphen.  

Overige gisteren 11:08

Reis mee door historisch landschap

De meeste Alphenaren zullen het niet meer weten, maar ooit liep er een spoorlijn vanuit Noord-Holland langs Nieuwveen naar Alphen aan den Rijn. Her en der zijn er nog restanten van deze spoorlijn te vinden. Voor het project ‘Grand Tour door historisch landschap’ heeft toen_anno_nu jouw hulp nodig.

Overige 15 feb. 2020 20:32

Koninklijke onderscheiding voor meneer B.J. Turken

Meneer Turken ontving op 15 februari 2020 uit handen van burgemeester Spies een Koninklijke Onderscheiding (Lintje). Turken is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen opgespeld voorafgaand aan de korfballeague wedstrijd van Tempo1.