Advertorial Economie

Nieuwe menukaart: let's meet Maggie again!

Maggie Blue is sinds enige weken in de veilige handen van horecaeigenaren Martin en Selina Kalkhoven. De overname betekent een nieuwe start voor Maggie, en daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe menukaart!

De overname van Maggie Blue is al rond en dus zijn Alphenaren Martin en Selina verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de horecagelegenheid aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn. "We hebben al vaak de vraag gekregen per wanneer Maggie Blue wordt overgenomen, maar dat is al het geval", meldt Martin. "De komst van de nieuwe menukaart is de eerste merkbare verandering voor onze bezoekers."

De insteek van Maggie Blue blijft zoals bezoekers gewend zijn: een kwalitatief goede en lekkere kaart, toegankelijk voor iedereen. Met de ervaring die het horecakoppel heeft opgedaan bij 's Molenaarsbrug en Wet 'n Wild is een nieuwe kaart samengesteld. "De basis van de kaart was prima. Samen met de chefkok hebben wij wel onze eigen draai aan de menukaart gegeven, zonder van het concept van Maggie Blue af te wijken", stelt Martin.

"Wel hebben we ons best gedaan om gehoor te geven aan bezoekers voor wie de prijs-kwaliteit verhouding een drempel was om bij Maggie te dineren. Vanaf nu hopen we deze bezoekers ook te mogen verwelkomen: let's meet Maggie again!"

Met de nieuwe menukaart, die vanaf donderdag 7 juni wordt geserveerd, maken Martin en Selina definitief een nieuwe start bij Maggie Blue. Onder het motto 'Let's meet Maggie again' hopen zij zowel nieuwe en oude bezoekers te mogen ontvangen. "Ben je nog nooit bij Maggie geweest? Ben je al eerder geweest? Kom nog een keer en meet Maggie again!"

Kennismakingsactie
Vanaf 12 juni serveert Maggie Blue zes weken lang iedere week een ander hoofdgerecht voor slechts 12.50 euro. Deze weken wordt ook de appeltaart met slagroom geserveerd voor een actieprijs, namelijk voor slechts 2 euro in plaats van 3,75 euro!


Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.