Advertorial Politiek

Petra Hoogenes voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Petra Hoogenes is de nummer 2 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Ik ben Petra Hoogenes en ik steun Nieuw Elan, omdat dit de partij is waar ik al raadslid voor ben. Ik wil deze klus afmaken. Zou ik dit ook bij een andere partij willen doen? Nee!

Nieuw Elan is voor vernieuwing en vooruitgang. De partij heeft geen vooringenomen standpunten. Ik hou daarvan. De omgeving verandert en een gemeente zal hierin mee moeten. Liever wat minder uit een boekje en wat meer vanuit de praktijk van inwoners, organisaties en bedrijfsleven.

De afgelopen jaren was het voor Alphen aan den Rijn een flinke klus om taken op het gebied van de zorg over te nemen van de Rijksoverheid. Ik heb mijn steentje bijgedragen vanuit mijn expertise als deskundige binnen het UWV. Zorg is vaak ook: het hebben van een baan, gebruikmaken van passend onderwijs en een gezonde levensstijl.

Iedereen in Alphen aan den Rijn moet het optimale uit het leven kunnen halen. En: we moeten met z’n allen wel trots zijn op de stad, de dorpen en het mooie buitengebied!

Mijn belangrijke onderwerpen zijn: zorg, werkgelegenheid, sport & cultuur, gezonde lifestyle, onderwijs en huisvesting."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 2.
P.C.H. Hoogenes-van Noort (Petra)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:25

Expositie abstracte schilderijen Parkvilla foyer

Tot en met 5 januari 2020 exposeren Vera Pieterse en Bep Cherillo een deel van hun schilderijen in de foyer van Parkvilla in Alphen. De expositie bestaat uit schilderijen op doek met een abstracte stijl met soms daarin verborgen een realistische toets.

Gemeente gisteren 16:47

Scanauto controleert op betaald parkeren

Vanaf 2 december gaat Gemeente Alphen aan den Rijn een scanauto inzetten om te controleren of mensen betaald hebben voor het parkeren of een vergunning hebben.

Evenementen gisteren 16:08

Data van de Avond- en Dag LAURA zijn bekend

In 2020 vindt de 73e editie plaats van de fietsvierdaagse van de LAURA en de 51e editie van de avondfietsvierdaagse. De organisatie heeft de data van het evenement bekend gemaakt. Let op! De Dag Laura vindt in een andere week plaats.

Overige gisteren 15:22

Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start

De donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton is van start gegaan. Tot en met 31 maart 2020 kun je bij de kassa van de Intertoys € 0,50 doneren aan Jantje Beton. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.