De Thermen2
Advertorial Kinderen

Peutersurvival maakt kinderen zelfredzaam wanneer ze in het water vallen

Op 12 januari start De Thermen2 met een nieuwe 12-weekse cursus peutersurvival niveau 1 in zwembad De Hoorn. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

Tijdens de lessen leren de peuters geholpen door ouders/verzorgers, boven water komen, naar rugligging te draaien en naar de kant voort te bewegen. De lessen peutersurvival zijn al jaren erg gewild. Vestigingsmanager Mitchel Hoogervorst van De Thermen2 benadrukt hoe belangrijk Peutersurvival is: “Je leest in het nieuws zo vaak dat peuters tijdens het buiten spelen of soms zelfs in bad (bijna) verdrinken. Wij zien tijdens onze cursus dat de peuters wekelijks beter en sterker worden en na twaalf weken weten ze precies wat ze moeten doen als ze in het water vallen.”

De 12-weekse cursus is op woensdagen van 10:00 tot 11:00 uur. Op zaterdag wordt deze cursus ook gegeven, maar deze is voor deze periode vol. De kosten zijn € 88 totaal. Na het behalen van het certificaat op niveau 1 kunnen peuters ook niveau 2 en 3 volgen.

Meer informatie en aanmelden via de website www.dethermen2.nl.


Meer nieuws

Blog Politiek vandaag 19:59

MINERVA Sop, kool en geit

Het was echte politiek donderdagavond tegen middernacht. Het zwaard van Damocles, de kwestie Gnephoekpolder die al jaren boven de coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks hangt, is dan net gevallen. GroenLinks kondigt na een schorsing aan op te stappen.

Evenementen vandaag 19:15

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Evenementen vandaag 16:00

20 van Alphen ook dit jaar afgelast: “Een zware beslissing”

Het had één groot feest moeten worden op zondag 13 maart 2022. Dan zou namelijk de 20 van Alphen plaatsvinden. Maar helaas, ook dit jaar heeft de organisatie moeten besluiten om het hardloopevenement te annuleren. Een flinke domper.