Josh Walet

Politie plaatst camera na explosie bij voordeur

In verband met onderzoek naar de explosie op de Stoelmatter in Alphen, heeft de politie een camera opgehangen in de straat.

In de nacht van maandag 31 mei op dinsdag 1 juni vond er een explosie plaats bij een woning aan de Stoelmatter. Dit gebeurde bij de voordeur van het rijtjeshuis. De voordeur van de woning werd compleet vernield. De bewoners van het huis, een vrouw en haar vier kinderen, waren op dat moment thuis, maar gelukkig raakte niemand gewond.

De aanleiding van de explosie is nog altijd niet duidelijk. Vanwege het lopende onderzoek heeft de politie nu een camera in de straat opgehangen. Dit moet ook zorgen voor meer veiligheid in de buurt.

Camera opgehangen Stoelmatter explosie


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.