Dressesonly
Advertorial Mode en interieur

Shop 28 november met Black Friday korting bij Dressesonly!

Het is alweer bijna zover, op vrijdag 27 november is het Black Friday! Dressesonly doet hier uiteraard aan mee en opent haar showroom op zaterdag 28 november van 11:00 tot 15:00 uur. Je ontvangt 20 procent korting op de gehele najaarscollectie (ook geldig in de webshop). Meld je snel aan via de mail!

Shop jouw favoriete jurk met korting

Ken jij de grootste jurkenwebshop van Nederland al? De showroom van Dressesonly kan je vinden in Alphen aan den Rijn. Ze verkopen onder andere merken zoals Tramontana, Aaiko, &Co woman en Esqualo. Naast jurken kun je er sinds dit seizoen ook terecht voor jurken, tops, rokken en jassen.

Private shoppen doe je bij Dressesonly!

Op zaterdag 28 november opent Dressesonly de deuren van haar showroom. Tijdens deze Shopping Day – die geheel in het teken staat van Black Friday – ontvang je maar liefst 20 procent korting op jouw aankopen!

Door de huidige maatregelen is het noodzakelijk je van tevoren aan te melden. Wil je gezellig langskomen? Meld je dan van tevoren aan via de mail en geef door met hoeveel mensen je komt en hoe laat je wil komen.

Wil je liever private shoppen op een doordeweekse dag? Dat kan ook, bel dan naar 0172-706015 of mail Dressesonly voor een afspraak.

Meer info of benieuwd naar de collectie? Kijk dan op www.dressesonly.nl/shoppingday.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.