Verpleeghuis Oudshoorn

Sjaal van 480 meter houdt Verpleeghuis Oudshoorn deze winter warm

Dinsdag is een 480 meter lange sjaal om het gebouw van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn gehangen. De sjaal is onder meer gebreid door bewoners van het verpleeghuis en hun familieleden.

De actie ‘Help Oudshoorn warm de winter door’ is in het voorjaar van 2021 gestart. Het idee was oorspronkelijk om een sjaal van 294 meter te breien met bewoners, vrijwilligers en familieleden, om Oudshoorn een warm hart toe te dragen. De actie verspreidde zich snel. Vanuit heel Alphen aan den Rijn ontving het verpleeghuis stukken sjaal. Maar er waren zoveel Alphenaren die mee wilden helpen, dat er in september al bijna 400 meter sjaal was.

Onthulling

Rondom het hele gebouw van het verpleeghuis heen hangt de 480 meter lange sjaal. Ook op de afdeling De Oever hangt een stuk. De onthulling van de sjaal werd gedaan door Annet Polanen, medewerkster van Grand Café Dorpsplein van Oudshoorn.

oudshoorn.png


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Politiek vandaag 10:50

Gemeente Alphen aan den Rijn financieel gezond

Hoewel de gemeente het op papier goed doet wat betreft de financiën, is een waarschuwing op zijn plaats. Wethouder financiën, Gert van den Ham, meldt dan ook: "Voor nu ziet het er goed uit, maar de wereld is in beweging."

Overige vandaag 09:14

World Servants Alphen gaat aan de slag in Oeganda

Negen dienstbare Alphenaren steken deze zomer hun handen uit de mouwen in Oeganda. Van 16 juli tot 5 augustus gaan ze in het dorp Cinya aan de slag om een kleuterschool te bouwen. Op 10 juli 2022 om 09:30 uur wordt in de Adventskerk een dienst gehouden om hen uit te zwaaien.