Verpleeghuis Oudshoorn

Sjaal van 480 meter houdt Verpleeghuis Oudshoorn deze winter warm

Dinsdag is een 480 meter lange sjaal om het gebouw van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn gehangen. De sjaal is onder meer gebreid door bewoners van het verpleeghuis en hun familieleden.

De actie ‘Help Oudshoorn warm de winter door’ is in het voorjaar van 2021 gestart. Het idee was oorspronkelijk om een sjaal van 294 meter te breien met bewoners, vrijwilligers en familieleden, om Oudshoorn een warm hart toe te dragen. De actie verspreidde zich snel. Vanuit heel Alphen aan den Rijn ontving het verpleeghuis stukken sjaal. Maar er waren zoveel Alphenaren die mee wilden helpen, dat er in september al bijna 400 meter sjaal was.

Onthulling

Rondom het hele gebouw van het verpleeghuis heen hangt de 480 meter lange sjaal. Ook op de afdeling De Oever hangt een stuk. De onthulling van de sjaal werd gedaan door Annet Polanen, medewerkster van Grand Café Dorpsplein van Oudshoorn.

oudshoorn.png


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente vandaag 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.