Josh Walet

Voetbalverslagen: verlies voor Alphia, AVV Alphen, Alphense Boys en ARC

Afgelopen weekend verschenen de Alphense voetbalclubs weer op het voetbalveld. Deze week heeft geen van de Alphense voetbalclubs de winst weten te pakken.

Afgelopen weekend speelde Alphense Boys een wedstrijd tegen koploper Hoogeveen. Het was een wedstrijd met veel doelpunten, maar deze waren voor de tegenpartij. Alphense Boys hebben het veld verlaten met een flinke nederlaag. Het werd 4-1. Lees hier het hele verslag.

Alphia heeft afgelopen weekend een wedstrijd gespeeld tegen Foreholte. Hoewel de wedstrijd veelbelovend begon heeft de Alphense voetbalclub de wedstrijd verloren. De eindstand werd 0-2. Lees hier het hele verslag.

Ook Alphense voetbalclub AVV Alphen heeft afgelopen weekend een wedstrijd gespeeld. Zij speelde tegen Stompwijk ’92. De wedstrijd werd al snel bepaald, want in de eerste helft van de wedstrijd stond de Alphense voetbalclub al met 0-2 achter. Lees hier het hele verslag.

ARC heeft afgelopen weekend een wedstrijd gespeeld bij Zwaluwen Vlaardingen. Tijdens deze wedstrijd ging de Alphense voetbalclub ARC. Zij hebben de wedstrijd verloren met 2-1. Lees hier het hele verslag.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.