Common Affairs

Bibliotheek Alphen Centrum als Beste Bibliotheek van Nederland? De stembus is nu geopend

Een jaar geleden vond de officiële opening van de nieuwe bibliotheek plaats. Nu, een klein jaar later, kreeg Bibliotheek Alphen Centrum te horen dat ze in de race zijn voor de titel van Beste Bibliotheek van Nederland. Je kunt nu jouw stem uitbrengen.

Bibliotheek Alphen Centrum staat op de shortlist van genomineerden voor de Beste Bibliotheek van Nederland. Zij strijden om de titel met Bibliotheek Budel, CulturA & Zo Nootdorp, Bibliotheek Kerkrade en de Bibliotheek Venlo.

De jury brengt een stem uit, maar ook publiek kan stemmen. Tot en met 22 oktober kun je jouw stem uitbrengen via deze link. Het filmpje van Bibliotheek Alphen Centrum voor de nominatie vind je hieronder.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 13:27

De 20 van Ron: de voorbereiding van de eerste inschrijver Ron

De eerste inschrijving voor de editie van de 20 van Alphen in 2022 was van Alphenaar Ron Damstra (39). Met de openingsklassieker in het vooruitzicht, is dit een mooi moment om deze actieve hardloper eens te vragen naar zijn voorbereiding en hardloopervaring.

Blog Opinie vandaag 12:39

De kip en het ei

Het zijn roerige tijden. Eerst de coronacrisis, nu weer de wooncrisis. Maar we hebben een nieuwe regering (nou ja, nieuw?) die al de problemen gaat aanpakken. Toch?

Politiek vandaag 10:01

Gemeente betaalt kleine energiebesparende maatregelen

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een subsidie van ruim 7 ton ontvangen voor kleinschalige energiebesparing. Inwoners kunnen vouchers aanvragen voor aanschaf van onder meer tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen.