Weekoverzicht 26 nov. 2023 09:17

Het nieuws van week 47 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een historische derby en het overlijden van een geliefd Alphenaar tot aan de Tweede Kamerverkiezingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 19 nov. 2023 17:02

Het nieuws van week 46 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de start van het carnavalsseizoen en een brand in een koeienstal tot aan een vals zingende Alphenaar die zorgde voor geluidsoverlast. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.   

Weekoverzicht 12 nov. 2023 16:45

Het nieuws van week 45 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van het noorderlicht en een loslopend paard tot aan verruimde openingstijden van de terrassen aankomende zomer. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 29 okt. 2023 11:02

Het nieuws van week 43 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van twee nieuwe slibsilo’s en de snelle verspreiding van blauwtong in Alphen tot aan een bijzondere aanhouding van een oplichter. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 22 okt. 2023 14:16

Het nieuws van week 42 lees je in het Alphens.nl nieuwsoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een megajacht van 75 meter en rookwolken vanwege een brandende auto tot aan de herontwikkeling van de Diamantstraat. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 15 okt. 2023 16:45

Het nieuws van week 41 lees je in het Alphens.nl nieuwsoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een overleden geliefde Alphenaar en het Contourenplan Gnephoek tot aan onbegrip bij Alphenaren over de gekleurde zendmast. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 8 okt. 2023 12:04

Het nieuws van week 40 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een bezoeker die een poot van geit Frutje breekt en de afsluiting van de N207 tot aan verschillende sportprestaties van Alphenaren. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 24 sep. 2023 16:58

Het nieuws van week 37 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de Alphense Jaarmarkt en een zoektocht naar de gasten die ‘vergaten’ af te rekenen tot aan een bioscoopfilm met een jonge Alphenaar. Dit en meer lees in je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 17 sep. 2023 16:33

Het nieuws van week 37 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een megajacht door de Oude Rijn en de opbouw van de Jaarmarktkermis tot aan Alphense steun voor Marokko. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 10 sep. 2023 17:18

Het nieuws van week 36 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een burgerinitiatief om de Gondelvaart terug te krijgen en oplichters die zich voordoen als politieagenten tot aan het bouwen van een levensgrote postzegel. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 3 sep. 2023 16:42

Het nieuws van week 35 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de jaarlijkse Zwemkroegentocht en een daling in de prijs van parkeerboetes tot aan neen ongeval aan het Goudenregenplantsoen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 20 aug. 2023 17:02

Het nieuws van week 33 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de 65e editie van het VakantieSpel en een politiehelikopter boven PI Alphen tot aan 25 jaar Under the Bridge. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 6 aug. 2023 16:44

Het nieuws van week 31 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een waardebon uit 1958 en het programma van de Alphense Jaarmarkt 2023 tot aan een mishandeling van een veertienjarige jongen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 30 jul. 2023 15:29

Het nieuws van week 30 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een auto in de Rijn en nieuwe zaak voor het Alphense horecastel Martin en Selina tot aan verdachte jerrycans met mogelijk drugsafval. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 16 jul. 2023 15:02

Het nieuws van week 28 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van dagenlang geen treinen tussen Alphen en Gouda en gewijzigde tijden voor betaald parkeren tot aan een poging tot inbreken aan de Oudshoornseweg. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 9 jul. 2023 16:40

Het nieuws van week 27 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van vallende bomen door storm Poly en een bekeuring voor een bekende vlogger tot aan twee aanhoudingen na het aantreffen van een hennepkwekerij. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 2 jul. 2023 17:02

Het nieuws van week 26 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een nieuwe kinderburgemeester en vliegenoverlast tot aan de zitting van de verdachte in de moord aan de Groenoord en de onzekere financiën van de Gemeente. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 25 jun. 2023 16:52

Het nieuws van week 25 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een megajacht door de wateren van Alphen aan den Rijn en tóch bouwen in de Gnephoek tot aan noodweer in Alphen en koninklijk bezoek. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.