Weekoverzicht 31 dec. 2023 13:59

Het nieuws van week 52 lees je in het Alphens.nl nieuwsoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van het stijgende waterpeil in Alphen en een bijzonder pakketje tot aan illegaal vuurwerk ingenomen in het Rooie Dorp. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 24 dec. 2023 16:48

Het nieuws van week 51 lees je in het Alphens.nl nieuwsoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een kerstboom met te weinig ballen en nieuwe spelers bij ARC tot aan een wandeling die eindigde in een mishandeling. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 26 nov. 2023 09:17

Het nieuws van week 47 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een historische derby en het overlijden van een geliefd Alphenaar tot aan de Tweede Kamerverkiezingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 19 nov. 2023 17:02

Het nieuws van week 46 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de start van het carnavalsseizoen en een brand in een koeienstal tot aan een vals zingende Alphenaar die zorgde voor geluidsoverlast. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.   

Weekoverzicht 12 nov. 2023 16:45

Het nieuws van week 45 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van het noorderlicht en een loslopend paard tot aan verruimde openingstijden van de terrassen aankomende zomer. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Weekoverzicht 29 okt. 2023 11:02

Het nieuws van week 43 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van twee nieuwe slibsilo’s en de snelle verspreiding van blauwtong in Alphen tot aan een bijzondere aanhouding van een oplichter. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.